perjantai 4. syyskuuta 2009

"Kiireitä"

Olen niin saamaton kakkaa syövä matonen! Mua niin kyrsii kun en ole jaksanut päivitellä, yksi syy siihen on meidän uusi perheenjäsen, Eee Top.

Tämä on nyt meidän perheen neljäs tietokone, ja voi jumpe miten olen rakastunut tähän. Kosketusnäyttö on jotain niin parasta etten kestä, ja kun siis koko kone on tuossa. Kajarit ovat yllättävän hyvät, Spotifyta on siis ilo kuunnella. :-----------) Tuohon kuuluu kyllä hiiri ja näppäimistökin jos haluaa käyttää, mutta mihin niitä tarvitsee? Nyt tuo pikkuinen killuukin jo meidän seinällä kun siihen kuuluva telinelevyhärpäke tuli postissa.

Ja miksi tämä nöpönen on syy etten ole päivitellyt? Koska en ole jaksanut kävellä makkariin ja käynnistää omaa konettani. Eee sen sijaan on ollut aina päällä ja heti keittiössä, enkä ole viitsinyt latailla kuvia sille ja sitten päivitellä. Tykkään päivittää omalla koneellani jossa on iso näyttö ja oma rauha... ja ne näppäimet ja hiiri!

Meillä oli viime viikonloppuna hoidossa äitini uusi koiranpentu, Voitto. Poika oli mahdottoman hellyydenkipeä ja sen piti olla koko ajan mun tai Juhon lähellä. Nukkumaan se ei pystynyt jos en ollut lähellä, kamala itku ja huuto alkoi jos menin metrin etäisyydelle. Koneella olo tuotti hieman hankaluuksia, joten otin Voiton keittiönpöydälle nukkumaan jossa datailin ja siihenhän se simahti, pää kun käden päälle.

Siinä Voitto meikäläisen kanssa datailemassa. Eikä se yrittänyt yhtään pöydältä pois, se oli heti rauhallinen kun pääsi mun viereen.


Miho ja Voitto leikkivät ihan kamalasti, kauheita kurveja ja sähinää. Alemmalle kuvalle olen nauranut niin paljon, että ei sissus. Toi Mihon ilme on vain jotain niin..... Nyt varmaan mietitte miksi Akiraa ei näy? Akira oli äitini kanssa Helsingissä koiranäyttelyssä, tyttö oli kuulemma vähän aristellut tuomaria ja sijoitus oli (muistaakseni) toiseksi paras narttu, pentuluokassa. Mutta Akira on hieno tyttö ja on ollut jo pari kertaa ROP pentu. Äiti oli ostanut lapsenlapselleen ihanan villatakin talvea ajatellen, kiitos äiti!


Tähtihuppari kuulemma sen takia koska Akira on tähtiainesta, ja tottahan se on. Tykkään ihan kamalasti neulehupparista ja etenkin tuosta väristä, syksyinen. <3 style="text-align: center;">Omnomnomnomnomnom

2 kommenttia:

Kuhis kirjoitti...

Ei mä en kestä, Voitto on ihanin! Akira on ihanin! Miho on ihanin! Ruttuturvat omppupäät valtaavat maailman, ja jos ne onnistuu siinä oikeesti, on maailma parempi paikka! <3

Meiju kirjoitti...

Omppupäät tulevat valtaamaan maailman, se on niin varma.