sunnuntai 2. toukokuuta 2010

HAPPY

Vappu tuli ja meni, kivaa oli! :) Nyt päätinkin jakaa teidän kanssa asioita jotka ovat viime aikoina tehnyt mut iloiseksi.

Aloitetaan ihan uudella tukalla!

Ystäväni Marru tuli meillä käymään torstaina ja samalla vähän värjäsi mun tukkaa. Laitettiin koko päähän raitoja, ja tuli tositosi hyvä! Kesää kohti taas hieman vaaleampaa. :)

Juho oli hankkinut mulle uuden ohjaimen! Tää on niin luv luv asia että huh huh. Koska noiden valmistus oli kai lopetettu jokin aika sitten ja noita pinkkejä ohjaimia ei saanut mistään, nyt kuitenkin Juho löysi tuollaisen. Ja hauskin asiahan tässä on et en ees pelaa xboxia, mutta ompahan mulla sit ainakin oma ohjain. :D

Tämä ihanuus kotiutui meille keskiviikkona, en malta odottaa että katsotaan tuo. Saa nyt vaan nähdä että onko tässä nyt pidennettyjä kohtauksia, ei ainakaan missään lue että olis. :( Mutta pääasia on että tuo nyt komeilee meidän Blu-ray hyllyllä.

Mulle on alkanut taas tulee pisamia, kesä siis tulee! :)

Tänään on sunnuntai, joten perinteet kunniaan! Saunaan, yksi jakso Planet Earthia ja tölkki Messinaa, voiko olla mitään parempaa? :)

Ja viimeisenä, mutta ei TODELLAKAAN vähäisimpänä, vaan pikemminkin sokerina pohjalla....


.... LIPUT LADY GAGAN KONSERTTIIN! JA VIELÄ ÄÄRETTÖMÄN HYVILTÄ PAIKOILTA! Miten oikeesti jaksan odottaa lokakuuhun? En mitenkään! Ja tästä kaikki kiitos kuuluu ihanalle miehelleni Juholle, joka näyttää tietävän mikä tekee Meijun onnelliseksi. :)


Kertkoilkaas te lukiatkin mitkä asiat on tehnyt teidän viime aikoina iloisiksi? Mut tekee iloiseksi kohta se, että rupean paistamaan munkkeja. :D

Ei kommentteja: