sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Mitäs tässä on ehtinyt tapahtua?

Moikka kaikki ihanat!

Viime kirjoittelusta onkin jo tovi aikaa, olen niin luuseri, yhyy! Kunnon päivityksen oonkin tehnyt 10.1.! Mitä paskaa, mullahan on ollut tässä melkein kahden kuukauden aikana vapaatakin aika paljon ja oon ollut kaksi kertaa kipeänäkin niin luulis et olisin päivitellyt, mutta ei niin ei. :D

Aloitetaas siis tammikuusta, tuon etanan syönnin jälkeen olikin sitten Kirsin synttärit seuraavana viikonloppuna.

IMG_3652

Tämän näköisenä olin sitten baanalla, yllätyin posiitiivisesti että sain vihdoin tukan laitettua tuollei taakse ja että se pysyi koko illan. Sitten vähän lähikuvaa meikeistä….

IMG_3655

Kauniit eikös? :D

IMG_3656

Kirsi sai joltakin lahjaksi muumilasit ja me sitten vedettiin huumoria tuosta kuvasta. Pervoina tietenkin kukaan meistä ei nähnyt sitä että Haisuli vetää ton häntää…

IMG_3659

Ruoka ei loppunut kesken vaikka mä tuossa pöydässä aika vankasti istuin eikä viina noussut päähän, ei ihme koska söinkin enemmän kun join.

IMG_3676

Mie, Susa ja Pepe, ylläri et meitsillä on taas valkosin iho ja punasimmat silmät.

IMG_3681

Juhlakalu päätti vähän näyttää Petralle nokkimisjärjestystä.

IMG_3690

Om nom nom

Synttärit oli kyllä tosi kivat, kuka nyt ei tykkäis juhlia? :) Odotan innolla jo huhtikuuta et voidaan Juhon kanssa pitää taas kevätpippalot!

Muuten tää elämä on nyt aika rauhallista, ollaan Juhon kanssa oltu molemmat kunnon flunssassa ja vatsataudissa. Toivottavasti tässä olisi sairastelut tälle alkuvuodelle.

IMG_3692

IMG_3711

Miho ja Aksukin on vaan ollut, Miholla vähän korvat vaivaa, mutta syykin on selvinnyt, allergiat. Toivottavasti nyt neidit voi paremmin kun on ruokavalio kohdillaan. :)

Palailen varmaan tänään vielä illalla, en saanut siirrettyä kuvia koneelle, aina käy niin kun Juho on poissa niin tekniikka pettää ja mä en osaa (lue: uskalla) tehdä mitään.

1 kommentti:

Emmi kirjoitti...

jeejeejee, oot päivittänyt :) kiva bile-lookki sinulla!