sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Helteistä kesälomaa

Mun eka lomaviikko meni mukavissa merkeissä, nukkumista, syömistä ja kavereiden kanssa olemista. Mulle on sattunut nyt tosi hyvät kelit, on ollut tosi helteistä sit vähän viileämpää ja sit taas kuumaa. Mun mielestä tää on ollut nyt hyvä säärytmi, helteistä osaa taas nauttia kun ollut sateista ja viileää pari päivää. Kun eihän kukaan nyt jatkuvaa +28 kestä.

IMG_4639

Oltiin viikko sitten lauantaina poikien kanssa rannalla. Pelattiin korttia, puhuttiin kakkaa ja nautittiin vaan auringosta. Pojat heitteli välillä frisbeetä ja kävivät uimassa, mä vaan keskityin tekemään itsestäni papua. :D

IMG_4633

IMG_4638

 IMG_4641

Sovittiin rannalla et pojat tulis meille istuu iltaa, mutta miten siinä meinaskaan käydä, kaikki mentiin rannalta suoraan nukkumaan. :D Onneks herättiin ja alettiin soittelee et hei pitiks meidän tänään vielä nähdä.

IMG_4647

Porukkaa alko pikkuhiljaa meille valumaan ja koko illan kovin sama oli tuo Juhon pallokuularata. Kaikki oli intopiukeena kääntelemässä sitä, ton ideana on sama kun sellaisessa alustassa jossa pitää metallikuulaa kuljettaa tiettyä reittiä pitkin maaliin, mutta välissä onkin reikiä ja alustaa kääntelemällä pystyy ohjailee sitä kuulaa. Tuo on vaan pallon sisälle rakennettu rata jossa on paljon ansoja, kukaan ei oo päässyt tota vielä läpi. Juho osti itselleen ton lomankunniaksi ja mä taas ostin HAMA-helmiä…….. niin minkäs ikäsiä me oltiinkaan?

IMG_4642 IMG_4648

Meillä on nyt helteiden aikaan ihan perkeleen kuuma, pojat oli suurimman osan ajasta ilman paitaa kun kaikki oli vaan ihan soijassa. :D Molemmat tuulettimet pyöri täysillä mutta ei se mitään auta. :D

IMG_4650

Me ollaan helteellä keksitty hyvä keino saada koirat juomaan, annetaan niille jääpaloja! Aksu on aina ihan onnessaan saadessaan jääpalan suuhun. Kattokaa nyt sitä! :D

IMG_4652

Kuola vaan valuu kun haluis päästä jo nuolee ja pureskelee sitä.

IMG_4654

Mäkin olin tosi hilpeenä koko illan. Tää on niin järkky kuva et on pakko jakaa se teille.

IMG_4659

Meidän ilta meni hyvin katsellessa musiikkivideoita youtubesta, pelattiin myös kinectin tanssipeliä ja sit moven frisbeegolfia. Sitten jossain vaiheessa yötä tehtiin muchosnachoja, oli kyllä niin perkeleen hyvää!

Seuraavana päivänä sitten olikin aika kolea ilma tais vähän vettäkin sataa.

IMG_4672

Eli loistava keli käyttää typyjä vähän pidemmällä lenkillä, helteillä lenkit jääkin vähän lyhyemmiks kun ei koira eikä omistaja jaksa kävellä.

IMG_4673

IMG_4676

IMG_4677

Minäkin pääsin ulkoiluttaa mun uutta takkia!

IMG_4675

Illalla kun vaan oleskeltiin kotona parvekkeen ovi auki tuli pitkästä aikaa hieman vilu, piti kaivaa pörrösukat jalkaa ja tehdä jotain lämmittävää juotavaa.

IMG_4716

Mikäs sen parempaa olisikaan kun kuuma kaakao kermavaahdon kera ja oman murun kainalossa köllötely sohvalla. No tietenkin se, että meillä alkoi nyt 3 viikon yhteinen loma! <3

2 kommenttia:

Hibbuli kirjoitti...

Hyvää lomaa teille! :)

Meiju kirjoitti...

Kiitoksia! Siitä ollaankin osattu jo viikko nauttia täysin siemauksin. :)