lauantai 29. lokakuuta 2011

Joskus se kesäkin vaan loppui

Tässä nyt jatkoa edelliseen kesäpostaukseen. Mulla loppu oma kesäloma heinäkuun kolmannella viikolla, Juholla jatkui loma vielä viikon lisää. Voi kyllä sano että elämäni ensimäinen kesäloma oli kyllä ihan huippu, jäi niin paljon hyviä muistoja, toivottavasti ensi kesä olis kans yhtä kiva ja lämmin!

 IMG_5106  IMG_5130

IMG_5134

Osaisiko joku kertoa että mikä ihme tuo tuollainen ötökkä on? Ihanan värinen ainakin.

Juuri kun Juhon loma oli loppumassa herra meni ja kaatui. Sen käsi jäi huonosti alle ja naps, jänne repäs sormien luista palaset pois. Loma jatkuikin sitten 2 viikkoa sairaslomana vaan.

IMG_5146

En oikein muista mitä me sitten se loppukesä tehtiin, ainakin käytiin kattomassa viimeinen Potteri. Varattiin liput viikon päähän ja päätettiin että no nyt katotaan sitten viikon sisällä ne kaikki aikasemmat, oh, se oli aika rankkaa, pari kertaa katottiin kaksi leffaa putkeen. :D

Ja tietenkin se tärkein (Juhon mielestä), meidän auto sai uudet valot! Pitihän siitä sitten muutamat poseerauskuvat ottaa. :D

Sitten se syksy alkoikin ihan kunnolla tulla, mälsää. Mutta onneks syksylläkin ehti tapahtua kaikkea pientä.

IMG_5185

Juhon serkulle järjestettiin yllätys babyshowerit ja voi että miten ihanat ne oli! Tuleva mama oli niin yllättynyt ja liikuttunut, tuli niin hyvä mieli kun onnistuttiin yllätyksessä. :)

IMG_5187IMG_5191 Tuossa on sitten meidän vaippakakku, jonka leivontaan osallistui minun lisäksi, Juho, tulevan maman sisko ja äiti. Kun kuulin että on babyshowerit tulossa niin päätin heti, että haluan tehdä tuollaisen ja pakko myöntää, on tuo aika hemmetin komea lahja. :)

IMG_5213 Mutta vielä hienompaa ja ihanampaa tuo oli antaa!

Nyt onkin kiritty jo tähän hetkeen asti ja kaikki kuvat on loppu. Viikonlopun jälkeen tulee varmaan lisää juttua ja kuvia koska tänään on halloweenkemut kaverin luona. Jotenka…..

 

happy halloween !

Ei kommentteja: