tiistai 10. tammikuuta 2012

Guess who’s back?

Nonniin eiköhän nyt oo aika ottaa itteään niskasta kiinni ja ruveta päivittelee. Vaikka tätäkin nyt tässä näpyttelen haukotusten säestämänä ja huonossa ryhdissä. Mitenkäs se joulu meni? No väsyneenä, enkä muista siitä juurikaan mitään, onneks otettiin valokuvia niin voi vähän terästää sitä muistia (ja glögiä, jota on vielä 3 litraa jäljellä). Tein joulukuussa vähän liikaa töitä, mutta oma vika kun suostuin joustamaan työajoissa. Tietääpähän sit tänä vuonna et ei kannata vetää itteään ihan piippuun, koska tästä ei näköjään ihan nopeesti palauduta. Uupumuksesta kärsitään siis edelleen mutta positiivisilla ajatuksilla se kukistetaan! :)

Joulukuussa myös sukuun tuli pienenpieni ihminen lisää, kauan odotettu baby syntyi viimein!

IMG_5886

Oon viimeks noin 6 ja puol vuotta sitten pidellyt vastasyntynyttä sylissä, jestas kun pieni!!!

IMG_5908

Meillä meni joulu taas perheitä kierrellessä mutta ei se haittaa, ei osattais olla kotona vaan kaksistaan koirien kanssa, tuntuis niin dorkalta. :D

  IMG_5915 IMG_5916

IMG_5918

Tässä näette huiman jouluaaton asuni (ilmeestä päätellen oon järkyttynyt kun lahja ei olekkaan mulle). Juhon kanssa hengattiin ruokailun jälkeen haalarit päällä kun ei vaan jaksa!

IMG_5922

Meitsi toimi siis “joulupukkina” ja jaoin lahjat, hämärässä oli välillä vaikea lukea että kelles se paketti oli.

IMG_5927

“JEE MEILLE PAKETTI!”

IMG_5940 IMG_5942

Miho vähän rakasti lahjapapereita.

IMG_5949

Ajeltiin aattona sitten yöksi kotiin ja oli pientä taistelemista pitää silmät auki, onneksi Juho ajoi. Joulupäivä oltiinkin sitten perinteiden mukaan mun iskän luona.

IMG_5963

Aivin kanssa laitettiin vähän huulipunaa ja pusuteltiin.

 IMG_5975

IMG_5991 Ja Pirkko-Irmeli jonka………….. kirveli!  (Huumori á la Iskä:D)

IMG_5999 IMG_6001

IMG_6007IMG_6014 IMG_6018

Joulu kyllä meni multa ainakin täysin ohi, varmaan vaikutti myös se että ei ollut ollenkaan mitään joulufiilistä. Perkeleen lumi kun et voinut tulla jouluksi! :( Toivottavasti tänä vuonna lunta olis paljon ja mulla joulumieli katossa!

Ps. Joululahjoista kyllä parhaimmaksi menee tämä:

IMG_6107

Ei kommentteja: