torstai 8. lokakuuta 2009

Möllipölli

Tere taas kaikki ihanat palleroiset!

Yyh olen ollut ilkeä enkä päivittänyt mitään pitkään aikaan, ja kaiken lisäksi pari edellistä merkintää ovat olleet vain jotain surullisia youtube videoita.

Mutta koska olen nainen siirrän aina syyt toisen niskoille, nimittäin JUHON! Se on täällä nyt tehnyt kaikenlaista uudistuksia meidän koneisiin ja tällä hetkellä mun koneella ei ole mitään kuvia tai ps:sää. Myös tulipahan tuossa edellisviikolla meille Sonyn 52 tuumainen telkkarikin. Ja mihis meidän Mirai, no se hitto on nyt makkarissa tietokonepöydällä! :D On ihanaa jakaa elämä hifistin kanssa.

Ottelin kuulkaas kuvia nyt tästä mun uudesta tukastakin, olkaapas hyvä.


Mitäs pidätte? Itse kyllä tykkään tästä tukasta tosi paljon ja vielä kun tää alkaa nyt tuntumaan jopa pitkältä!

Olen alkanut käymään nyt kuntosalilla, kyllä luit oikein. En oo vielä ihan siellä salin puolella käynyt mutta erilaisissa ryhmäjutuissa kyllä. Pumppia, pacea ja spinningiä, on ollut jees ja paikat ovat olleet myös kipeät.

On myös sattunut ikäviä asioita, rakas vauvani Miho on ollut pipinä. Miholla oli noin kuukausi sitten haava silmässä, se sai lääkityksen siihen ja haavasta tulikin lopulta arpi. Mut viikko sitten kuitenkin huomasin kun Miho taas aristaa samaa silmää ja se on ärtyneen näköinen. Eläinlääkärissä sanottiin jo parantuneet haavan repeytyneen auki, näytti aivan siltä kun silmässä olisi ollut reikä ja niinhän siinä olikin, syvä vielä kaiken lisäksi. Miho nukutettiin, tulehtunut osa silmästä rapsutettiin pois ja päälle laitettiin ns. paikka, joka keräsi terveitä soluja haavan päälle ja muutenkin suojasi sitä. Myös Mihon vilkkuluomi ommeltiin silmän suojaksi ja että paikka pysyisi paikallaan. Touhu oli rajun näköistä ja itseäni alkoi jo huipata. Pian se oli ohi ja päästiin kotiin.

Kotona laitoin Miholle silmätippaa mitä pitää laittaa 6 kertaa päivässä. Tyttö tapansa mukaan sai hepulin ja meni mylläämään peittoja. Menin kieltämään Mihoa ja mitä huomasinkaan, paikka oli lähtenyt pois ja se oli Mihon silmän ulkopuolella, silmäluomella. Soitto lääkäriin ja ihana eläinlääkäri jäi ylitöiksi ja laittoi Miholle uuden paikan, ompeli myös vilkkuluomen kahdesta kohtaa kiinni ettei paikka varmasti lähtisi riehuessa pois. Lääkärillä oli hieman hankaluuksia saada Mihoa taas untenmaille, koska oli niin vähän aikaa siitä kun se oli saanut herätteen. Yhteensä neljä kertaa Miholle annettiin nukutuslääkettä jotta se ei nousisi hoitopöydältä kesken silmän ompelun. Tuolla määrällä kuulemma jo berhandilainen olisi jo ihan kanttuvei, mutta eipä meidän pieni Miho, ei ollut lääkäri koskaan ennen tavannut näin sitkeää sissiä. :D

Miho sai siis kaksi tikkiä silmäänsä ja tajun kankaalle, silti tyttö ei suostunut nukkumaan kuin jonkun kaksi tuntia. Mutta en ymmärrä miten se onnistui saamaan sen ensimmäisen paikan pois silmästä, vaikka sillä oli kauluri kaulassa.

Tänään käytiin taas lääkärissä ja tikit otettiin pois, haava oli lähtenyt paranemaan mutta ei ole kokonaan vielä ummessa, puhkeamis vaaraa ei sentään enää ole. Lääkitys jatkuu vielä viikon ja sitten taas kontrolli, toivotaan parasta. Alemmassa kuvassa Miho vielä ennen silmäepisodia.Nyt hieman iloisempiin asioihin nimittäin tähän:

Juho osti minulle tuon kun olimme Kodin Ykkösessä, hintaa oli vain 9,90 € ja ostopäätöksen kruunasi vielä minun puppyeyes. Leffa on ihana itkin kuin pieni sika sitä katsoessani, tää on niitä elokuvia jonka voisin katsoa uudestaan ja uudestaan.

Myös toinen todella iloinen asia oli se, että suke tuli tänne viime torstaina, saatiin taas kunnon naurukohtauksia ja pulloja tyhjäksi. Harmi vain että unelmien tyttö lähti maanantaina pois. Koko meidän pikkuperhe oli masentunut maanantain, tiistain, keskiviikon ja ollaan vieläkin. Toivotaan että Espoon aurinko tulisi pian taas tänne Jyväskylään paistamaan.

Kerron myöhemmin lisää suken hulvattomasta käynnistä, tässä pieni maistiainen mitä on siis luvassa. ;------------------)

Ei kommentteja: