maanantai 12. lokakuuta 2009

UP!

Eilen oltiin aika kalpeeta ja hiljaa, kanuuna siis. Päätimme kuitenkin ottaa itseämme niskasta kiinni ja lähteä elokuviin. Kävimme katsomassa leffan nimeltä UP, minä ja Juho olemme molemmat odottaneet kyseistä elokuvaa jo ensimmäisestä trailerista asti ja odotus palkittiin. Aivan huikeaa jälkeä taas Pixarilta ja aivan käsittämätön juoni, etenkin leffan alku oli sellainen joka veti koko salin hiljaiseksi ja miettimään omaa elämäänsä, tai ainakin minut pisti miettimään. Hahmot olivat loistavia, ei ollut liikaa kaikenmaailman häseltäjää ja höseltäjää. Elokuvassa oli tietenkin pari kohtaa jotka olisi voinut suosiolla jättää pois, kun ne ei yksinkertaisesti liittynyt mihinkään. :D Nauraa sai elokuvan aikana aika makeasti moneen kertaan ja vielä kun se ei ollut sellaista tyhmää lapsihuumoria kuin jossain Ice Agessä, argh. UP oli sellainen joka sopii äärimmäisen hyvin aikuisille ja sitten niille lapsille. Mutta käykää kattoo ja ihastukaa!


ps. Mikä hiton idea on jäädä leffan loputtua (siis silloin kun valot on päällä ja lopputekstit tulee) nousta seisomaan ja selittää kovaan ääneen koko leffa kavereilleen jotka oli sun kanssa kattomassa sitä?! Siis mitä vittuu. Joku älyvapaa naikkonen selitti koko lopputekstien ajan ystävilleen leffan hauskoja kohtia ja matki niitä lausahdukisa. Hei haloo kyllä ne sun kaverit ne jutut näki ja tajus varmaan siinä leffan aikana.

pps. Oli pakko muuttaa ulkoasuu kun vanha alko kyllästyttää.

Onko kukaan muu käynyt tai ajatellut käydä katomassa kyseisen elokuvan?

1 kommentti:

suke kirjoitti...

vois oikeesti käyä tsiikaa ton pätkän, ku niin moni on sitä kehunu! Vähä kyl pelottaa se juoni, enkä kyl tykkää tosta tyylistä, mut saa nähä :3