perjantai 7. tammikuuta 2011

Päästiin mönkimään

Siis voi vitsi miten siisti loppiainen meillä oli! Oltiin siis koko perheen voimin iskän vetämällä mönkijäsafarilla oli niin niin niiiiin huippua että!

001

Eka käytiin kierros Tommi Mäkinen Racing ralliautotehtaalla, kyllä on muuten pien näpertäminen ja tekeminen niissä autoissa. Harmi etten ottanut kameraa sinne kierrokselle. :/

004 005

Sitten mentiin Eventsin puolelle missä pidetään noita mönkijäsafareita  Siellä sitten puettiin varusteet päälle ja istuttiin mönkijän selkään. Iskä sitten kerto perusasiat miten mönkijää käytetään, miten toimitaan jos meinaa kaatua jne. Sitten vaan moottori käyntiin ja ulos kurvailee!

006

Juho ja minä jo pikkasen täpinöissään “Millon päästään ajaa?!”

007

009

Joko lähetään?

013

Ihan selkee ammattilainen asialla!

Ajettiin siis kaikki letkassa metsään ja siellä sit päästiin vähän haastavampiin olosuhteisiin, oli kantoa, kiveä, ojaa, mäkeä ja vaikka mitä, niin vaan mönkijällä pääsi yli. Tehtiin aluksi lyhyempi lenkki ja sitten mentiin kodalle syömään makkaraa. Sitten mentiin pidempi lenkki jossa oli jo aika pelottaviakin kohtia mutta kyllä niistä pääsi. :) Kun lopuksi ajettiin takasin päin alkoi oikein harmittaa että nytkö tää jo loppu, vaikka oltiin ajettu jo kaksi tuntia. :D

Mönkimisen jälkeen mentiin saunaan, sitten syötiin hernekeittoa ja jälkkäriksi oli pannukakkua! Nam nam. Puhuttiinkin sitten että loppiaisena voisi ottaa ihan tavaksi touhuta jotain ulkoiluaktiviteettiä perheen kesken.

017  020

025

Tässä yhteiskuvassa Titon kanssa näkyykin mun uusi ulkoitakki ja pipo.

027 Mihin se Tito serkkuja tarttee kun sillä on jo niin lapsenmielinen täti?

028

Hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meidän perhe on paras perhe <3
-Isosiskos Minna-

Meiju kirjoitti...

Paras perhe ikinä! Ja myös hulluin, ainakin sen kaasuttelumäärän perusteella mitä noilla mönkijöillä päästettiin. :D

Emmi kirjoitti...

mönkiminen kuulostaa kivalta! erikoinen tuo viimeinen kuva, repesin. ;D

Jerkko kirjoitti...

Onneks kukaan tytöistä ei kaatunut tuolla mönkijäreissulla... eiku-!