keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Kylmä

Joo-o, moni on varmaan pistänyt merkille että ulkona on hemmetin kylmä! Näillä keleillä tulee ikävä niitä lapsuuden ajan haalareita, ah miten helppoja ne olis. Ja kypärähatut! Kun ei tuollaisessa kelissä voi/pysty pukeutua mitenkään fiksusti. Sitten kun töhin menee niin ei voi olla mitään kalsareita tai sukkahousuja alla, koska sitten töissä paistuu. Enkä jaksaisi niitä ruveta vessassa sitten venkuroimaan pois ja sitten töiden päätyttyä venkuroida takaisin. :D

Toinen inhottava asia pakkasilla on se kun iho kärsii. Kasvoja kiristää ja iho tuntuu muutenkin kuivalta. Myös mun huulet on niin rohtuneet, että välillä tuntuu kun ne olisi tulessa. Bepanthenia löllöttelen kotona vähän väliä huuliin, mutta ei tunnu paljoa auttavan. Ja uloshan ei voi mennä jos on jotain voidetta huulissa, koska sitten huulet jäätyy ihan totaalisesti. Tää on ihan kamalaa! :D

Tytötkään ei tykkää nyt paljoa ulkona olla, se on ihan hyvä, koska en mäkään. Akira ressu varsinkin aina tärisee ulkona ollessaan ja pomppiin kukin tassu vuorollaan ilmassa. Miho nyt onneksi kestää vähän paremmin kylmää, mutta ei tuosta ulkoilusta nauti. Rasittavaa on myös aina pukea tytöt ulos mentäessä ja sitten taas riisua.

Tykkään talvesta tosi paljon ja on ihanaa kun on lunta paljon, eikä mua haittaa kun sitä sataa joka päivä. Talvi on tosi kaunista aikaa, silloin on kiva käydä ulkona kävelee ja voi muutenkin peuhata lumessa. Mutta tästä -25 asteisista kelistä en pidä! Maksimissaan pakkasta saisi olla vain -15 astetta, koska silloin pystyy jopa tekemään jotain ulkona.

Mutta nyt lähden reippailemaan tuonne -25 asteiseen pakkassäähän tyttöjen kanssa, ihanaa!!

2 kommenttia:

Meikku kirjoitti...

Hei pupu, laita vitalista tai sitten vaseliinia huuliin, ne kun on vedettömiä niin eivät jäädy pakkasella, ja ne suojaa tosi hyvin :)

Meiju kirjoitti...

Olin kokonaan unohtanut vaseliinin! Kun eihän täällä ole ollut tälläisiä pakkasia vuosiin niin on tuo pelastaja vaseliini jäänyt unholaan. Kävin kuitenkin nyt osamassa siitä. Kiitos muistutuksesta honey.