sunnuntai 10. tammikuuta 2010

OMG

Siis voihan hyppivät retiisiit ja kiljuvat riikinkukot! Meitsi sitten teki sen, nimittäin tämän. VOITTO! Toivoin kovasti että voittaisin, usko itseeni oli kyllä vahva, mutta en kuitenkaan viitsinyt ajatella voittoa kamalasti ettei pettymys olisi sitten niin karvas.

Eilen huomasin Saaran blogissa tuon merkinnän vasta joskus puoli 12 aikoihin. :D Oltiin Juhon kanssa taas menty perinteisille "puolen tunnin päikkäreille" tuossa puoli 7 aikoihin, noh... Herättiin sitten tuolloin puoli 12. Ja meille käy oikeesti aina näin, AINA! Mutta ei paljoa kyllä enää ketuttanut tuo nukkuminen, kun nettiin pääsin ja ensiksi Tiptoes katsastamaan niin voi pojat! Oli oikeasti niin lähellä etten alkanut itkemään, olisin varmaan alkanut jos en olisi ollut niin unenpöpperössä. Ihanalta Petralta olikin tullut jo alkuillasta onnittelu viesti. Laitoin heti hieman herättyäni sukelle viestin, että olin voittanut. Typyhän sitten soitti mulle ihan innoissaan ja puitiin asiaa puhelimessa jonkun aikaa, loppuvaiheessa puhelussa puhuttiinkin lihamakaroonin sammalKEHROSTA...

Mutta iso kiitos Saaralle joka järjesti kilpailun ja sitten näki työni parhaaksi. Sait mut niin onnesta sekaisin, että tokenen tästä varmasti vasta kuun vaihduttua, jos silloinkaan. :)


Nyt kuitenkin tähän tavalliseen postaukseen.

Tää viikko on ollut ihan outo koska keskellä viikkoa oli vapaapäivä, oma rytmi menee ihan sekaisin, en ole nytkään varma mikä päivä tänään oikein on. Onneksi nyt ei ole mitään hemmetin pyhiä, välipäiviä ja muuta joka sekoittaa pään.

Onneksi olen kuitenkin syönyt joka aamu suhteellisen hyvin. Tämän aamiaisen kun jaksaisin/ehtisin tehdä joka aamu niin olisi tosi jees. Siihen nyt pyritään, ei ole kuitenkaan mikään uudenvuodenlupaus.

Käytiin perjantaina katsastamassa siskoni Minnan ja Sampsan uusi asunto jonka he olivat ostaneet. Siis se oli niin magee, sellainen muumitalo. :D Siinä oli yhteensä siis neljä kerrosta, tai no yksi oli sellainen tasanne, mutta sinne meni portaat joten lasken sen kerrokseksi. Hyvän näköiseksi olivat kyllä kämpän saaneet, siitä ainaki mitä se ennen oli kuulemma ollut (en siis ole nähnyt sitä ennen remppaa).

Vierailun jälkeen käytiinkin sitten Prismassa vähän ostaa ruokaa ja herkkuja...

Voi jumpe miten toi oli hyvää! Se ei ollut sellaista ällömakeaa, vaan raikkaanmakea. Vaikka kyllähän muhun ällömakea uppoaa tosi hyvin. Ja tuossa oli se hyvä puoli että tuota me ei ahmittu heti ensimmäisenä iltana, joka on oikeesti tositosi ihme.

Käytiin myös perjantaina ennen vierailua hakemassa meille kello Kodin Ykkösestä.

Sopii meidän tyyliin paremmin kuin hyvin. Tuo seinä on ollut vähän autio aina ja ei kuitenkaan haluttu siihen mitään taulua tai jotain muuta massivista ja raskasta. Isot viisarit siis ratkaisivat ongelman.

Tämä kertomus taisi olla nyt tässä, ehkä illalla lisää, katsoo nyt miten ehdin. Tänään menen kynsihuoltoon ja sitten illalla katsomaan Avatar toiseen otteeseen, ah. Ja odotan kuin kuuta nousevaa Juhon arvostelua kyseisestä elokuvasta.

Mitäs tykkäsitte kellosta? Ja onko kukaan muu nähnyt Avataria, eikös ole hyvä?

2 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

Onnea voitosta! =) Olit kyllä sen ansainnutkin.

Meiju kirjoitti...

Kiitoksia paljon! :)