perjantai 11. kesäkuuta 2010

Maalari maalaa taaloa...

Hey hey!

Mä nyt en pysty kunnolla keskittymään tähän kirjoittamiseen kun Juho ryystää olohuoneessa mehujäätä. Juho osaa tehdä sen aika äänekkäästi, Petrakin sen sai huomata viime visiitillään.

Tänne meille ei kuulu mitään ihmeellistä, ollaan oltu nyt ihan kolmistaan tää viikko, Akira on ollut äitin luona hoidossa eli mummilassa. Miholla on juoksut meneillään ja tää ei oo mitään kivaa aikaa, etenkään kun neiti repii aina pöksynsä pois jalasta. :D

Miho ei muutenkaan oo nyt mitenkään kovin sosiaalisella tuulella kun sillä juoksut, ehkä ne on sillekkin kiusalliset, mene ja tiedä. Säkkituolissa se ainakin tykkää olla parvekkeella, se oikein uppoo sinne.

Kävin eilen siskon luona vähän maalaushommissa. Mentiin äitin kanssa sinne jo aamupäivästä, kun autolla kurvattiin pihaan niin meitä olikin vastassa tälläinen iloinen seurue.

Toin Aiville ja Titolle jotain mun pehmoleluja ja koriste-esineitä mitä en nyt enää tartte, vaikka vaikeehan niistä on aina luopua. :D Mutta pääasia että ne menee hyvään kotiin ja parhaille lapsille mitä tiedän.


Oli kyllä mukavaa maalata, mä ja Sanna maalattiin, äiti olikin sitten hoitamassa lapsia. Mä pääsin maalaa sellaisen pihalla maassa kiinni olevan pöytätuoli jutun, en nyt tiedä mikä sen nimi. :D Sellainen minkälaisia on yleensä jossain tienvarsien levähdyspaikoilla. Sanna sitten maalailikin leikkimökkiä sisältä, itsekkin siirryin maalailemaan sitä kun olin pöydän saanut maalattua.

Päivä oli kyllä tosi hyvä maalaushommille, aurinko paisto mutta ei ollut mitenkään erityisen kuuma. Kun päivällä pääsin kotiin niin olin kyllä ihan poikki, vaikka ei tehnytkään mitään kovin raskata, niin kyllä se ulkoilma vaan saa väsyttämään. Otinkin sitten ihan minimini päikkärit ja sit taas jakso touhuta kotona. Käytiin ruokakaupassa ja sieltä matkaan tarttuikin kaksi ihanaa asiaa.

Hopeanuoli mangat!! Vähän näitä on odotettu suomenkielisinä. Taas yksi keräilyn kohde meidän perheeseen, ihan kun noita sarjakuvia ja leffoja tursuis jo joka kaapista. :D

Tein illalla sitten kinkkukiusausta, josta tuli tosi pahaa kun siihen tuli pikkasen liikaa pippuria. Suu meinasin palaa. :D Onneksi sentäs jälkkäri onnistui.....

Mustikkapiirakkaa vaniljavaahdolla, om nom nom. Ja kaikki jotka haluaa tulla meille syömään mustikkapiirakkaa niin ilmoittakaa, meidän pitäis syödä 2,5L mustikoita tässä ennen kuin muutetaan.

Tää päivä meniki sitten töissä, illalla kun pääsin kotiin olin niin väsynyt et kävin taas ylikierroksilla. Nauroin, tanssin, pompin, kiljuin ja muuten vaan ääntelin koko ajan, Juho taas tykkäs.

Mulle on tullut myös jotain ihme ihottumaa johon silmäkulmaan. Pitää nyt katsella miltä se näyttää kun pesee meikit pois, kuitenkin sieltä paljastuu sit joku hämähäkin pesä, jee. :D


Tässä illalla oonkin sit lakkaillut kynsiä, kuunnellut musaa ja vaan möllöttänyt tätä ruutua.

Vaikee varmaan arvata mitä kuuntelen joka päivä Spotifyssä? No Gagaa tietenkin.

Nyt kuitenkin meen kattoo kun Juho pelaa, sit nukkuu!

Ei kommentteja: