tiistai 8. kesäkuuta 2010

Lohilohilohi

Terppa!

Tein eilen yhtä mun lemppariruokaa, lohipastaa. Ajattelin sitten jakaa teidän kanssa tän maailman helpoimman ohjeen mutta hei, ei kai siitä haittaakaan ole? :D

Tartvitset siis:

Lohisuikaleita (300g)
Kermaa (toi kevyt & paksu on parasta koska se on paksua :D)
Pastaa (tähän käy mikä vaan pasta)
Sipuli
Suolaa
Öljyä

Laita vesi kiehumaan, ennen kiehumista lisää loraus öljyä ja jonkin verran suolaa (oisko 1tl).

Kun vesi kiehuu heitä pasta sekaan, itse laitoin tosta 500g pussista vain puolet.

Kun pasta on ollut jo puolet kypsymisajasta laita paistinpannu jo kuumenemaan. Lisää pannulle loraus öljyä ja heitä lohisuikaleet sekaan.

Heitä hienonnettu sipuli melkein kypsän lohen sekaan. Hienonnous on hyvä tehdä silloin kun odottaa pastan kypsymistä ja paisinpannun kuumenemista. Mausta lohta myös suolalla oman maun mukaan.

Lohen ollessa kypsää lisää kerma, tämän jälkeen voitkin laittaa jo levyn pois päältä. Kerman ei tartte kiehua, kunhan lämpenee kunnolla.

Tämän jälkeen vain nostat pastan pois levyltä, tietty aikaisemmin jos se ehtii valmistua ennen lohta. :D Nyt on ruoka valmis ja eikun syömään!

Om nom nom! Kyytipojaksi käy hyvin vesi ja kaveriksi vielä tuore ruisleipä.

Tuollaista oli siis eilen. Tänään mulle tulikin postista kiva paketti....
...nimittäin tilaamani solariumvoide! Ah, en malta odottaa että pääsen solkkuun. Tän tuoksu on niin ihana! Nyt joku kuvittelee et oon joku teknoneekeri joka ravaa solariumissa joka päivä niin tiedoksi, en ole. :D Viime vuonna menin elämäni ensimmäisen kerran solariumiin, kävin varmaan alle 10 kertaa ennen valmistujaisiani. Tykkäsin tosi paljon siitä ihanan päivettyneestä ihosta joka mulle tuli. Mutta mua viime vuodesta harmittaa se, etten jo silloin vielä hankkinut mitään solariumtuotetta, koska tollanen kuitenkin suojelee ihoa niin paljon ja edistää rusketusta.

Mutta tälläistä tällä kertaa ja ainiin! Me syötiin tänään tän kesän ekat mansikat!

Jäätävän kokoinen mansikka! Mutta se oli tosi deliiicious!

Ei kommentteja: