sunnuntai 6. syyskuuta 2009

4 vuotta (+ 1 viikko)

Minulla ja Juholla oli viikko sitten (30.8.) vuosipäivä. Hurjaa ajatella että 4 vuotta on nyt yhteiseloa takana, vastahan me muutettiin yhteen, mentiin kihloihin ja muuta. Sunnuntaina Juho oli kuitenkin yö- ja päivävuorossa joten päätimme viettää vuosipäivää siis maanantaina, jolloin molemmilla oli vapaapäivä.

Aamumme alkoi pienellä ja kevyellä aamupalalla, kaakaota ja puuroa.


Aamupalan jälkeen teimme muut aamutoimet rauhassa ja lähdimme keskustaan. Menimme syömään paikkaan missä kävimme monesti suhteemme alkuaikoina, ja paikkahan oli Genghiskhan. Paikka jouduttiin sulkemaan remontin vuoksi, mutta nyt se on taas avattu uudempana ja maukkaampana. Söimme siis buffetissa, siellä oli ihan kamalasti kaikkea erilaista lajiketta tarjolla ja meinattiin syödä itsemme hengiltä.


Genghiskhanin ruoka on niin törkeän hyvää ruokaa etten vaan kestä. Tiivistä ajatukseni: NOM.

Ruuan jälkeen käytiin vähän kiertelee kauppoi ja lähdettiin kotiin saunomaan. Saunottuamme otettiin noin parin tunnin päikkärit. Herätyskello kyllä piti laittaa soimaan, ettei tyypilliseen tapaan nukuta taas iltaan asti. Lähdimme illalla sitten leffaan katsomaan niinkin romanttinen elokuva kuin:

Mutta en valita, leffa oli hyvä! Harmi vain kun idiootti Ice Age 3 on vieläkin siellä hiton 1 salissa ja tämä hyvä pätkä taas salissa 5, mikä vääryys. Loppuilta/yö meni kotona löhöten ja karkkia mussutellen.


Kivaa sunnuntaina kaikille! :)

Ei kommentteja: