torstai 17. syyskuuta 2009

Vieraissa ja kotona

Olen tehnyt tämän viikon hyvin ahkerasti töitä ja rahaa tulee loppukuussa sitten ovista ja ikkunoista. Toivon ainakin niin. Eilen kuitenkin vietin vapaapäivän, tai no se oli pakkovapaapäivä mulle. Ihanaa oli kuitenkin herätä niin ettei tarvinnut lähteä mihinkään tai olla jossain paikassa tiettyyn kellon aikaan mennessä. Aamu meni Juhon ja koirien kanssa hyvin leppoisasti, päätimme kuitenkin että ei jakseta koko päivää kotona kykkiä, joten soitto Juhon äitille ja sovimme että tulemme käymään. Ensiksi kuitenkin kävimme Kodin Ykkösessä tekemässä ihania sisustusostoksia ja Citymarketista hakemassa Juholle nuggetteja.... Kuullostaapas köyhälle.


Koko päivän oli ollut kaunis keli ja päätin lähteä hamosella sitten kauppoihin, mutta kuinkas kävikään, vettä alkoi tulla kun Esterin pyllystä. Kastuimme kyllä ihan kiitettävästi Juhon kanssa matkalla autosta markettiin.

Kun tulimme "ryllöömästä" nopea vaatteiden vaihto, laitoimme tytöt autoon ja lähdimme huristemaan kohti Petäjävettä. Sää oli jo sillä välin ehtinyt selkenemään ihan kivasti mutta silti taivas oli pelottavan tumma.Muhkupuhkunen

Kotisilta *sydän*

Rakas paikka

Meitsi oli näin intopiukeena kun ajettiin Kintsun ohi.

Meidän huikeat matkaeväät puolen tunnin ajomatkalle. Arvatkaas vaan kumpi oli mun...

Anoppilaan päästyämme pöydässä odotti ruoka, lasgnea, salaattia, ihanaa leipää, levitteitä, perunasalaattia ja ja...omnomnom. En oo pitkään aikaan syönyt niin hyvää ruokaa. Kiitos siis anopille!

Tytötkin saivat ruokaa, grillimakkaraa ja salaattia. Kaikki meni hyvin nopeasti alas. Miho kylläkin tapaansa mukaan nirsoili salaatin kanssa, mutta söi kuitenkin kun Akira vahtas vieressä.


Ruuan jälkeen tulikin sitten uni isin sylissä.

Illalla vasta palattiin kotiin, tuntui ihan oudolta kun jo 8 jälkeen oli ihan pimeää. Niin se talvi vain tekee tuloaan, mutta onneksi tänä vuonna on ihanan aurinkoinen ja KUIVA syksy. :)

Mutta siis nyt siihen mitä sieltä Kodin Ykkösestä ostettiin. Tässä vähän kuvaa meidän olkkarista ennen ja nyt. Pahoittelen jo nyt kuvat on tärähtäneitä, Meiju ja sen vakaa käsi.

ENNENMutta voi kurjuus mikä yllätys verhoissa oli... NE ON LIIAN LYHYET. :D:DD

Onneksi olen suht näppärä nainen ja sain verhot näyttämään jotenkin hyviltä.

NYT

Otin kuvan myös salaman kanssa et olis joku kuva ees tarkka. :D


Mitäs pidätte päivityksestä? Ostettiin siis kaksi mattoa, sivuverhot ja tyynynpäälliset. Itse tykkään tositosi paljon. Käydään vielä tässä joku päivä ostaa kolmas matto niin sitten on perfect!


Ihanaa syksyä ja muistakaa poltella kynttilöitä varovasti.

Ei kommentteja: