keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Pinkit kalakarkit

Helloouu!

Ajattelin tulla kertomaan viime päivien tapahtumista, ja nyt juuri kun tuon lauseen kirjoitin pää alkoikin lyömään tyhjää siitä mitä kaikkea on tapahtunut. Öööh.. Laitanpas vaikka Akirasta teille kuvan joka äsken otettiin.


Siis voihan pieru kun en nyt muista yhtään mitä tässä alkuviikossa on tapahtunut, tosi kiva postaus aihe, sitä ei ole!


Mieti mieti mieti..

Ah, tuosta kuvasta tajusinkin että mähän kävin eilen kynsihuollossa, jee. Taas vähän värikkäät kynnet, tykkään tosi paljon. Pituudestakin otettiin pois aika paljon, kun olen huomannut että pitkillä kynsillä toheloin tosi paljon. Vihreä väri on tosi ihana, kattelen koko ajan näitä kynsiä, iiih!

Eilinen päivä oli todella pitkä, menin siis klo 9 huoltoon, sieltä suoraan töihin, kotia syömään, klo 13 töihin ja pääsin klo 18, kotiin vaihtaa vaatteet ja töihin taas. Huh, osti itselleni illaksi kaatissäkki karkkipussin mutten syönyt siitä kuin yhden karkin. Juhollekkin ostin jotain haribon karkkei mitä se on etsinyt tosi kauan, ja nyt niitä oli sellaisessa oikku pussissa. MUTTA... Siis voi saaaatana. Äsken kävelin keittiön kaapille johon mun karkkipussi oli laitettu (Juho olis siis hotkunut omansa jo eilen), siinä sitten rupesin valitse et minkä karkin otan.... missä täältä on ne kaikki pinkit kalakarkit? Heti vihainen katse Juhoon ja tivaaminen alkaa

Meiju: Missä ne kalakarkit on?
Juho: Mitkä kala karkit, ei sellasia ees oo.
Meiju: Onhan, katoin vielä kun ostin tän pussin et täällä on niitä.
Juho: Minkä värisiä ne on?
Meiju: No pinkkejä, SÄ OOT SYÖNYT NE!
Juho: Eeen oo!
Meiju: No miks täällä ei oo enää niitä apinakarkkei, niitä keltasia.
Juho: Mä yritin ettii niitä mut niitä ei oll...
Meiju: Noniin sä söit ne! Voi vitsin mulkku.
Juho: No mä söin vain kaks!
Meiju: Vaan kaks, no sitten niitä ei ollut kai enempää, ja mä ees saanut toista niistä. Aina sä syöt mun karkit vaikka ostin sulle oman pussin!

(Kaikille nyt tiedoksi että tuo keskustelu käytiin nauraen eikä vihamielisesti)

Keskustelu jatkui vielä hyvän tovin ton jälkeen kadoneista kalakarkeista. Mutta siis ei oo joo ensimmäinen kerta kun meidän perheen suurisuu, ahmatti ja ajattelematon pohjaton kaivo syö mun herkut tai mun ruuat. Voi että miten ärsyttää, suurin osa mun kaverista tietää miten oon joskus saanut kilaritsiitä, kun Juho on syönyt leikkeleet, jotka on ostettu mulle, koska en käytä juustoa leivän päällä, jota taas Juho käyttää. Voisin oikeesti kirjoittaa kirjan siitä miten Juho syö kaiken, sen nimeksi tulisi "Minä ja nälkäinen rakkaus" tai sitten "Mieheni ei lyö, hän vaan syö".

Uskon vahvasti siihen, että kun joskus hamassa tulevaisuudessa mennään naimisiin niin Juholla pitäisi olla oma hääkakku. Koska ei siitä vieraille riittäisi mitään. En viitsi nykyään tehdä tuolle edes synttäreiksi täytekakkua, koska se vetäisee sen nelikerroksisen kakun yhdessä päivässä. Todistettu on, monesti. Seuraavan päivän saankin sitten silitellä Juhoa kun sillä on vähän maha pipi. :D

Mutta eikös Akira olekkin suloinen tuossa sylissäni. Kun itse istuu lattialla niin Aksu tulee aina tuollei syliin nukkumaan. AINA. Se monesti nukkuukin Juhon sylissä kun Juho pelaa xboxia.

Tänään myös tapahtui kiva kämmi kun olin menossa salille, spinning tunnille, astuin ovesta sisään ja siellä pauhas joulumusa ja porukkaa oli kun muurahaisia keossa. Olin kokonaan unhotanut et oli kuntosalin pikkujoulut ja kaikki ohjatut tunnit oli peruttu. Äh, no mutta menin sitten kuntosalin puolelle vähän veivaa ja meninkin sitten katsomaan jouluesityksiä ja syömään pikku naposteltavaa jota oli tarjolla. Nam! Huomenna uusi yritys.

Tässä onkin sitten teille kuva siitä kuinka Juho nukkuu. No ei se tuollei koko ajan nuku, mutta melkein joka päivä kun tulen töistä ja meen herättelee sitä niin herra on tuossa asennossa. En tajua miten se pystyy nukkuu noin, itselläni tulisi ainakin selkä kipeäksi.

1 kommentti:

suke kirjoitti...

VOI JUMALAUTA NOI KENGÄT EI HERRANJUMALA KUOLIN NOILLE LÄÄH

p.s. EETU 5-v! Muhokselle pusui!