maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pääsiäinen

Hellou kaikille !

Nyt on jo toinen pääsiäispäivä ja ihanaa kun on vapaata! Me ollaan täällä vaan makoiltu ja syöty suklaata, tai ainakin tämä päivä. Juho oli eilen pelailemassa Jämsässä ja mä vaan löhösin kotona. Tänään vielä tehdään meidän pääsiäisateria eli tortilloja, nam! Musta tuntuu että aina meidän pyhäpäivienruoka on tortillat. :D Muttta minkäs sille voi kun ne on niin hyviä? Odotan jo innolla kun ihana Allihuuppa tulee meille kolmen viikon päästä ja sillon päästään taas syömään tortilloja. Sitä siis odotellassa.

Eilen kuitenkin tein Juholle pääsiäisyllätyken, se nimittäin pääsi MUNAJAHTIIN! Heräsin aamulla jo 6:30 pilottaa sille 22 kappaletta pääsiäismunia. Mun päässä on jotain vikaa kun saan ihan hirveitä kiksejä siitä kun pääsen tekemään jotain tällästä "jännää". Musta tulee varmaan joskus joku supermama kun lapset saa ettiä koko pääsiäisen 100 pääsiäismunaa. :D Voin jo kuvitella sen tilanteen... Mutta kaiken tämän munajahdin kunniaksi otin vielä kuvia siitä, että mihin niitä munia piilotin. :D

Yksi lymyili ovelasti leikkokukkien seassa.


Link pitikin sitten hyvää huolta toisesta munasta.

Kolmas taas oli Juhon Reinossa.

Mutta mun hienoista piilopaikoista huolimatta Juho oli oikein etevä munan jahtaaja ja löysi kaikki !

Siinä ne kaikki töröttää, nyt jäljellä on ehkä enää vain 6 munaa.

Ja nyt koko pääsiäisen hauskimpaan asiaan, nimittäin Keskisuomaisen etusivuun.....

SIIS IHAN OIKEESTI!! Kuka kirjottaa tosissaan tuollaisen otsikon? Voitte vaan kuvitella minkälaista huutonaurua nauroin kun luin tuon otsikon Juholle ääneen. :D Mun piti lukea tuo vielä monta kertaa, koska en uskonut että tuollainen on päässyt lehteen. Ja koko tuon otsikon kruunaa vielä kuva kahdesta pikkutytöstä. Vaikka kuitenkin sitten koko sivun mitaisessa jutussa oli myös mukana kaksi pikkupoikaa. Tää on taas sellainen asia mitä en vaan ymmärrä, mutta kiitos Keskisuomalainen parhaista pääsiäisnauruista.

Ei kommentteja: