keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

That boy is a monster

Morjesta pöytään!

Olen päivittänyt viimeksi yli kaksi viikkoa sitten! Huh huh, tuntuu nyt taas oudolta tulla tänne kirjottelee. Mutta eipä tässä mitään, oon ehtinyt tässä kahden viikon aikana itkeä ja nauraa aika paljon, viime viikonloppuna meillä oli kevär bileet joka onneks pelasti viime viikon. Viime viikko oli siis yksi katastrofi, ihan oikeesti, joka ikinen päivä jotakin meni pieleen, joko auto hajos, ihmiset peru paria päivää tulonsa pippaloihin, tulin kipeäksi ja muutenkin asiat vaan kusi niin paljon että usko hyvään onneen katos ihan täysin.


Vaikka melkein puolet ihmisistä perui tulonsa pippaloihin jos jonkinmoisista syistä mitkä oli suurimmaksi osaksi ihan keksittyjä ja väkisin väännetty vaikeaksi, niin juhlat olivat tosi onnistuneet tuolla porukalla mitä meillä oli. Mutta tästä lähin en ala ihmisiltä kuuntelemaan sitä ininää että "kumpa olisi jotain bileitä eikä vaan tarttis aina baariin mennä jne jne" niin vedän niin täysillä pataan että tuntuu. Ärsyttää etenkin jos ihmiset eivät voi itse tehdä asioilleen mitään, esim raha, työt ja muut menot. Koska kuitenkin jo kuukautta ennen ilmoitetaan, että tällästä häppeninkiä olisi niin siihen voi varautua.


Toinen mikä ärsytti tässä asiassa että ihmiset ei oikeesti tajua sitä että minä ja Juho nähtiin ihan hirveetä vaivaa järkätä nää. Koska nää oli kuitenkin teemapippalot, niin ei niitä vaan tosta noin järkätä ja toteuteta. Sain äidiltä ja siskolta tekokukkia lainaan jota oli tosi korvaamattomia, sit Juhon äidiltä saatiin booliastiaa. Sitten itse kävin metsästämässä kaikkea kevät aiheista somistetta kotiin, kukkailmapalloja, erikoisempaa serpentiiniä, servettejä ja jopa hemmetti käsienpesusaippuaa vähän keväisemmän tuoksuista, JUMALAUTA! :D Sitten viikon ajan melkein joka ilta vietin aikaa Spotifyssä etsien hyviä bilebiisejä. Sitten hommaa vielä vaikeutti se että tulin kipeäksi, siinä sitten väänsin mokkapaloja, siivosin ja järkkäsin tavaroita varastoon vaikka pienikin liikkuminen aiheutti pahaa ja tuskaista olo ja hikoilinkin kuin pieni sika tuolla varastossa kun sullottiin tavaroita sinne. Perjantaina puoli yhden aikaan yöllä mokkapaloja leipoessani mietin, että tekeisiköhän kukaan mun läheinen ihminen tällästä, päädyin ajatukseen että ei. Itsehän tähän ryhdyin enkä halua tehdä mitään semiluokan kekkereitä.


Onneksi sitten kiitos seisoi lopussa ja porukka tykkäs olla meillä ja kaikista niistä ohjelmista/kilpailuista mitä olin suunnitellut. Myös booli oli onnistunut ja kaikki tarjottava kelpas. Jos porukkaa olisi tullut enemmän niin olisi ollut vähän enemmän erikoisempia herkkuja ja juomia mutta ehkä ensikerralla sitten.

Nyt on bileistä aiheutunut paha mieli vuodatettu pois, mutta en voi muuta sanoa että ne ketkä ei tullut jäi oikeesti tosi hyvistä kemuista pois.
Olisikohan pari viikkoa sitten tuli meille kiva paketti, joka sisälsi t-paitoja!

Juhon paidat:

Ja parhaat viimeisenä.....
...TADAA! Mietin että voisi itsellekkin tilata ton zombie paidan.

Sitten mun paita, tilattiin mulle vain yksi koska Juholla oli enemmän paita pulaa kun mulla.

Eilen käytiin mummon ja ukin luona, niin mummo kysy että mitä tässä paidassa on, selitin että siinä on maitopurkki ja keksi, keksi sanoo maidolle että se rakastaa sitä. Mummo sitten sanoi, "no kyllähän maitokin saa tykätä seksistä!" :D Sukulaiset tietäänkin että mummo aina sanoo keksejä seksiksi. :D


Eipä tässä muuta, palaillaan!

Ei kommentteja: