torstai 24. marraskuuta 2011

Näyttelyt

Heissan taas kaikille!

Myö oltiin Akiran kanssa viime sunnuntaina täällä Jyväskylässä joka vuosi pidettävissä koiranäyttelyissä. Oli vaan pientä stressiä saada tuo meidän rimpula lihomaan ennen tuota tärkeää päivää eikä asiaa helpottanut yhtään se, että molemmat meidän koirat sairastu mahatautiin juuri sillä viikolla. Onneksi koirat tokeni vaivasta suht nopeasti ja ruoka pysy sisällä. Treenattiin Aksun kanssa kotona kävelyä ja seisomista, hyvinhän se siellä kotona onnistui mutta ei niin hyvin itse paikan päällä.

Akira ja Meiju

Akira oli ihan hämillään kun joka paikassa oli paljon koiria, olis pitänyt päästä kaikkea nuuskimaan ja tietenkin myös isottelemaan muille.

Akira PN3 VARSERT ja VARACA

Tuomari oli hassu mies joka piti ihme ääniä koirille ja voi jestas miten kauan siellä meni niissä arvosteluissa! Mutta toisaalta se on hyvä et katsoo koirat tosi tarkkaan. Kehässä on aina tosi jännittävä olla, etenkin kun siitä on jo muutama vuosi kun oon itse siellä ollut. Akirakin meni ihan ok mutta parantamisen varaa on paljon esim. kävelyssä, pöydällä olemisessa ja siinä että ei rupeaisi istumaan. Eli kaikki pitäis korjata! :D

Aksu seisoo

Sijoituttiin kuitenkin suhteellisen hyvin: AVO ERI SA AVK1 PN3 VASERT ja VARACA

Eli suomeksi Akira sai omasta laatuluokastaan (Avoin luokka) erinomaisen, omassa kilpailuluokassaan (Avoin luokka) Akira oli paras ja sai sertifikaatinarvon. Akira myös valittiin paras narttu kolmoseksi ja sai vielä varasertin ja varacacibin.

Aksua arvostellaan

Onko kukaan lukijoistani koskaan käynyt koiranäyttelyissä vieraana tai itse kehässä olijana?

Ei kommentteja: