keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Iskä!

Nyt vasta pääsen teille kirjottelemaan sunnuntaista kun oli tuo maanantai vähän hektistä töissä jonka takia sitten meninkin kunnon mummotyylillä nukkumaan jo klo 20. Heräsinkin sitten siinä 9 pintaan….. Univelkoja missä? Mutta eilinen vapaapäivä (tiistai) oli kyllä sitten tosi tarmokas ja virkeä olo, saatiin muutettua meidän olkkarin järjestystäkin mut siitä lisää myöhemmin.

Sunnuntaina siis mentiin mun iskän luokse viettelemään isänpäivää, siellä oli myös siskot miehineen ja lapsineen. Kahvipöydässä oli taas jos jonkinmoista herkkua ja ähkyhän siitä taas tuli, mikäs muukaan.

IMG_5514

Me otettiin meidän oma riiviö Akira mukaan et pääsis vähän peuhaamaan Rasmuksen ja Pirkko Irmelin (:D) kanssa. Miho jouduttiin jättää kotiin alkavan mahataudin takia joka on nyt  btw myös Akirassakin.

IMG_5518

Demonikoira Pirkko Irmeli

 IMG_5519 IMG_5522

Ekaks Tito esitteli meille vähän korttitemppujaan ja tietenkin iskän oli kanssa jotain yritettävä tyyliin “Annas kun Ukki näyttää, haluatko pelata 52:sta?”

IMG_5527

Meitsi ollut taas tyytyväisenä “omskis nomskis herkkuja!”

IMG_5526

Pirkkiskin vähän edustavampanakin, voi että kun se on niin söpö! Tästä kuvastahan sais hyvän joulukortin kun on tuo kyltti tuossa sen alla. :D

IMG_5528 IMG_5530  Aksu oli kyllä niin tyytyväinen kun pääs vähän muiden koirien kanssa leikkimään. 

Sitten vähän epävirallista isi ja tyttäret kuvaa:

IMG_5537 IMG_5539

Ja sitten tietenkin se virallinen:

IMG_5541

The End

Ei kommentteja: