maanantai 28. marraskuuta 2011

Pikkuiset joulut ja joulut niin pienet

Voihan töttöröö kun oli viikonloppu! :D Pidettiin meillä siis pienellä kaveriporukalla pikkujoulut, tai niinkuin Petra sen nerokkaasti kuvasi “jouluiset juhlat, juotais glögiä ja sillei” mutta sana pikkujoulut ei missään nimessä käynyt. Naiset… :P

Alotettiin Juhon kanssa kerrankin kodin siivoaminen ja puunaaminen jo viikkoa ennen, eikä sinä juhlapäivänä! Uskomatonta, ehkä me ollaan tulossa vanhoiksi tai jotain? Mutta olihan se helpottavaa kun ei tarttenut kaikkea yhdellä kertaa tehä, koristelutkin olin päättänyt jo hyvissä ajoin. Sisäisen jouluhörhöni päästettiin tänä vuonna vähän aikaisemmin irti.

IMG_5570 Hörhön mielestä piti käydä ihan ostaa uudet tyynynpäälliset ja verhot tuota viikonloppua varten. Eikä saa unohtaa noita typyjen kaulureita joita etittiin JOKA PAIKASTA!

IMG_5580 Dresscode meillä oli “jotain punaista” ja hyvinhän porukka sitä oli totellut. :) Älkää välittäkö kuvissa vilahtelevista demonikoirista.

IMG_5583

IMG_5585

Meikäläinen oikein Tonttu Tomerana!

IMG_5593 IMG_5595Pahin moka ever tapahtui tuona viikonloppuna…… En muistanut tehdä poppareita! Petra huusikin mulle loppuillasta “BIG MISTAKE!!”

IMG_5597 IMG_5599

Tämä kuva on rakkaudella omistettu Petralle. Piparin päällä pitää olla AURAA!

IMG_5601

Kuvitelkaa tähän nyt Justin Bieberin biisi Mistletoe.

“I don’t want to miss out on the holiday,
But I can’t stop staring at your face,
I should be playing in the winter snow,
But I’mma be under the mistletoe.

With you, shawty with you,
With you, shawty with you,
With you under the mistletoe, yeah.”

IMG_5606

Petra joi puolikkaan siiderin ja se piti jo laittaa unille. :D

IMG_5584

IMG_5609

Meiltä löytyi siis tuo niinkin ihana asia kuin mistelinoksa, jonka alla tykättiin pyöriä. Tai siis minä hyökkäsin aina sen viattoman kimppuun joka sen alta sattui kulkemaan!IMG_5610 IMG_5615

Juho taas kerran hakkas meidät kaikki Buzzissa.IMG_5614

IMG_5619 IMG_5620

Nikke toi mukanaan ison tonkan jotain ihme juomaa josta kukaan ei tiennyt mitään. Jesse näytti rohkeana mallia miten otetaan pikkujouluissa.

Tonkan tarinahan jatkui seuraavana päivänä kun se oli edelleen koskemattomana meidän nurkissa, Juho kyseli kaikilta et mitä täällä on ja kukaan ei tiennyt. Joten aamulenkillä tonkka lensi kaaressa roskikseen. Illalla sitten Nikke soittaa, että tulisi hakemaan tonkan nyt pois… Siinä sitten Juho lähtee kiireen vilkkaan roskiskatokselle ja tuo tonkan muina miehinä sisälle. Nikelle kyllä kerrottiin et tonkka kävi vähän vierailemassa, jonka sisältä sitten paljastuikin glögiä ja viinaa. Että sellainen oli tonkan vierailu pikkujouluissa. :D

IMG_5625 IMG_5627

Uhrejani!

IMG_5629

Ja niitä tuli vain koko ajan lisää!

IMG_5651

“Tulukee tänne vaan, en mie syö….”

IMG_5648 IMG_5656

Ihania naisia ja yksi vähemmän ihana nainen käsimerkkiensä kanssa.

IMG_5650

Jos mun olis pitänyt näyttää vaan yksi kuva meidän juhlista niin se olis ollut tää.

Meidän kämpässä hiljaisuuden tullessa (kyllä, asumme vanhainkodissa) tilattiin taksi ja lähdettiin kohti pahamaineista keskustaa. Baariksi valittiin Bra, ylläri! (Tai siis mä vaan yksmielisesti päätin sen. Haha!)

IMG_5672

Varakuva siitä että Eve voi todistaa sen kenkänsä olemassa olon, jos ne pöllitään narikasta.

IMG_5676

Eve hakkas mut aika pahasti tolla sormuksen koolla. Juho mulla olis pari valittua sanaa sanottavana sulle…..

IMG_5679 IMG_5681

Tämä kuva olisi myös hyvä kuvaamaan meidän iltaa.

IMG_5687 IMG_5688 IMG_5698

Älä Jesse itke, ota valkkarii.

IMG_5752 IMG_5767

Tanssi sai jatkua koko yön!

Nähtiin myös Teuvo Hakkarainen Brassa ja otettiin sen kanssa parit yhteiskuvat. Teuvo taisi olla aika tuiskeessa silmien asennosta päätelleen. Niitä kuvia en täällä julkaise kun Teuvon “bodyguard” jo uhkaili kun otettiin ne kuvat. :D

Mutta oli kyllä yks elämäni parhaimmista illoista, aivan ykkösseura ja sai nauraa niin paljon. Kaikkilla oli muutenkin kunnon partyfiilikset päällä niin mikäs sen parempaa! Kiitos kaikille rakkaille ystävilleni, kiitos kun olette olemassa!

2 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Hyvä Meiju, luen aina blogiasi, vaikka olen surkea kommentoimaan ja monesti en kommentoikaan mitään. Kiitos kivasta blogistasi ja hyvää itsenäisyyspäivää! : )

Meiju kirjoitti...

Voi kiitos ihanasta kommentistasi, tässähän ihan liikuttuu. :) Mukavaa joulun odotusta sinulle ikimestsä! <3