tiistai 9. maaliskuuta 2010

Keväinen koti

Moikkamoi!

Mä niin puhkun täällä jo kevätintoa, että oksat pois! Olen ostellut jo paljon kevät vaatteita ja asusteita, mutta nyt pääsin sisustamaan kotia keväämmäksi. Muistaako muuten kukaan enää meidän kodin muuttumista syksyisemmäksi? Pääset katsomaan se täältä. Vau, tuostakin on kulunut jo melkein puoli vuotta, siis PUOLI VUOTTA! Kohta on jo kevät!

Mä niin rakastan kevättä, johtuu varmaan myös siitä kun olen toukokuussa syntynyt. Kevät on tositosi ihanaa aikaa, silloin aina syntyy uudelleen, keväällähän siis pitäisi olla uusivuosi, koska aina keväisin saa uutta puhtia. Myös kevättä odottaa kaikista eniten, itse odotan jopa enemmän kuin kesää. Kevät on niin iso muutos täällä Suomen luonnossa, ja se kaikki tapahtuu niin äkkiä. Maaliskuussa ollaan innoissaan auringosta ja kevään tuoksusta, huhtikuussa nähdään kun lumet sujaa ja pum onkin jo toukokuu ja kevät on virallisesti täällä! Mä niin nautin tästä keväästä, joka vuosi.

Nyt kuitenkin ihanan keväisiä kotikuvia.

Sohvatyynyt saivat uudet päälliset Prismasta.

Lipastokin sai uuden liinan päälleen Kodin Ykkösestä.

Keittiönpöytä sai uudet tabletit Prismasta.

Tuo kuosi on niin ihanan raikas, käy hyvin myös kesällä ja syksylläkin.

Ikkunat saivat myös uudet verhot Kodin Ykkösestä.
Mitä ihmettä, mistä niihin on jo ryppyjä ehtinyt tulla? :'D

Mitäs tykkäätte tästä uudesta keväisestä ilmeestä? Mä oon ainakin ihan liekkeissä täällä. Hankitaan vielä ehkä joku vaalea matto, jos nyt saadaan aikaiseksi. :)

Hyvät naistenpäivä toivotukset täältä! Mulla on tulossa varmaan huomenna kuvapostausta siitä, mitä meidän tytöt sai naistenpäivänä lahjaksi.

2 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Voi kuinka ihanan keväistä! :> Tosi kivan näköstä. Vaalee matto passais tosi hyvin tommosen limenvihreen kanssa.

Meiju kirjoitti...

Meillä on kyllä jossain sellainen valkoinen karvamatto, joka odottaa pesulle pääsyä, koska Akira pissasin siihen. :D Ehkä tässä keväällä saisi sen pestyä niin voisi ulkona kuivata.