tiistai 9. helmikuuta 2010

Aksu the Paksu

Hellou hellou. Ainoa syy miksi postaan on tämä alla oleva kuva.

Siinä siis kuorsaa meidän oma AD/HD rimpula Akira. Kun viime kerralla postasin niin selkäni takanaa kuului ihan kamala kuorsaus, noh Aksu tylihän se siellä koisi. Mua vaan rupesi naurattamaan kun se oli mennyt tuollei peiton alle, että vaan pää tuli ulos. :D Siis kattokaa nyt tota ja kuvitelkaa siihen sellainen ison miehen kuorsausääni, ei herranjestas. :D

Ja tietty toinenkin asia jonka takia postaan on mun Disney kokoelman jatkaminen:Muistin tuossa äsken, et mullahan on tuollainen boxikin. :D Juho oli siirtänyt sen meidän muiden dvdboxien joukkoon, ehkä saan kuvattua meidän muitakin dvd keräilyjä. Ja etenkin meidän uutta keräilyn aihetta, Blu-ray leffoja mutta niitä lisää sitten myöhemmin. :)

Tänään oon ollut kunnon tehotyttö, pesin kylpyhuoneen lattian, järjestelin siivouskaapin & muovipussit, tiskasin kattilat & pannut, pesin pyykkiä, tyhjensin astianpesukoneen, puistelin petivaatteet ja jätin tuulettumaan, tietty siis myös vaihdoin lakanat. :D

Ja kaiken lisäksi paistoin Juholle tälläiset:

Juholla oli tänään siis yö- ja päivävuoro, niin se tarvitsi vähän jotain herkuttelua kun tuli kotona käymään. :)


Hei kertokaas jotain aiheita mistä voisin tehdä postauksen tänne? Olisi kivaa tehdä jotain sisällöllisiäkin postauksia. :D (nyt mua naurattaa tuo lölli-sana tuolla. :D)

3 kommenttia:

Kuhis kirjoitti...

Siis tulin just sun blogia kattoon siks, että voisin kommentoida postausideaa, ja sattumoisin tässä uusimmassa oikein PYYDÄT että annettais postausvinkkiä! WAU!

Niin, eli mun mielestä ois kiva sada noita meikkipostauksia silleen kattavammin. Että tekisit semmoisia postauksia, missä vaihe vaiheelta näytät miten jonkun tietyn meikin teet. (Silmämeikkipostausket nyt pääasiassa kiinnostais)
Tyyliin ihan "arkimeikki" ois kiva nähä vaihe vaiheelta, ja sit joku bailukissameikki ja olis kyl kiinnostava nähä tommonen joku raisumpi meikkikin, että miten se on tehty. (Esim toi kilpailuvoittajatyylinen, tosi tosi näyttävä meikki.)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Onpas ollut kiva käydä tirkistelemässä sinun elämää. Olemmehan molemmat niin hurjan kiireisiä ihmisiä, ettei kerkeä soittaa :) On mukavaa lukea sekä katsella sinun mokia ja nauraa nille hervottomasti.

Ihan pakko on kysyä näin hulluna kenkäfriikkinä, että montako paria niitä kenkiä oikein on? Koskaanhan niitä ei naisella voi toki liikaa olla.

Mutta oikein mukavaa päivää ja jaksamista töihin (jos sinne menet) ja koitetaan tässä joku päivä nähdä. Sisko jatkaa nyt töitä ja odottaa, että kello tulisi 7:15, jotta pääsen nukkumaan.

Olet hurjan rakas <3

Isosiskosi Minna

Meiju kirjoitti...

Kuhis: Joo täytyykin tässä viikonloppuna tehdä sellainen, jos nyt vaan kerkeän. :)

Minna: Hyvä jos jaksat seurata pikkusiskon elämää tätä kautta, koska mehän ollaan niin "kiireisiä" soittelemaan. :P Kenkäpareja mulla on ehkä noin 40, mutta silti tuntuu että ei oo kenkiä tarpeeksi. Nytkin olen jo bongannut kahdet parit avokkaita jotka haluan.

Jaksamista itsellesikin aina yövuoroihin.