lauantai 6. helmikuuta 2010

En ole kuollut...

...ainakaan vielä, jonkinlaista kuolemaa kyllä tein noin kaksi viikkoa sitten kun olin kipeä.

Lätkäsen tässä nyt vaan kuvia ja sepostan tammikuun kuulumisia.

Löysin jättisipsin... voi jestas tää alkaa lupaavasti. :D


Juho kävi pelaa! \o/Akira oksensi sänkyyn...........

Laskin kipeänä ollessani meidän kolikot.

Akira täytti vuoden, sen kunniaksi nakkikakkua.

Ja tietenkn poseeraus.

Kävin äitin luona kattomassa niiden kesken olevaa keittiöremppaa, hyvältä näyti vaikka se oli vielä pahasti kesken. Tapetit siellä ovat tuollaiset, tykkään tosi paljon.

Ja tää on ehkä paras juttu! Tämä tapahtui torstaina, olin Tonin ja koiruuksien kanssa lenkillä, käytiin noin 45min lenkki ja ulkona oli jotain -8 astetta. Ja arvatkaas mitä? Mun posket paleltu! Sanoinkin lenkillä et mun posket on paleltunut tai jotain mutta Toni vaan nauro, et miten voi paleltua kun on näin lämmin. Noh, kotia kun pääsin peilistä näkyi tälläiset posket.

En oo 100% varma että onko noi nyt paleltuneet vai pakkasihottumaa tms. mutta siis kuitenkin hei haloo! ULKONA OLI VAAN -8 !!! Tää ei voi olla totta. :D :D

Tässä vielä värän muokkasin et näkyis paremmin kun en saanut niitä oikein hyvää kuvaa, mutta noi on ihan järkyt ja ne oli mun poskissa aika kauan.


Eipä mulla muuta, naurattaa vaan noi posket. :D

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan pirteä ja elämänmakuinen blogi sulla! :)

Meiju kirjoitti...

Voi kiitos, piristit sunnuntaiaamuani valtavasti!

Anonyymi kirjoitti...

Voi eikä ! Sulla on bostoninterrieri ! Satuin ihan vahingossa sun sivuille ja yllätyin positiivisesti. Oon jo pitkään katsellut kyseistä koirarotua, mutta vielä ei ole tullut mahdollisuutta hankkia sellaista. Taidanpa pistää tän sun sivun kirjainmerkkeihin ja tulla uudestaankin käymään jos vaikka olis tullu jotain uusia kuvia sun ihanasta bostonista ! =)

Meiju kirjoitti...

Joo mulla on noita kaksikin kappaletta, ja omalla äitilläni on neljä! Aivan valloittava rotu kyllä on. Yritän tehdä vaikka postauksen missä kerron Mihosta ja Akirasta tarkemmin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo se ois tosi mahtavaa !