perjantai 26. helmikuuta 2010

Pikapikameikki

Heipähei kaikille!

Mua niin hävetää kun en ole melkein viikkoon päivittänyt! Nyyh, mitähän nyt keksisin selitykseksi, noh vaikka sen et oon käynyt ahkerana salilla ja laittanut vähän unirytmiä sekaisin. Unirytmi ei johdu onneksi olympialaisista vaan omasta tyhmyydestä. Mutta pakko sanoa, että äsken saatu pronssi naisten jääkiekosta kyllä tuntui hyvältä. :) HYVÄ NAISET!

Itse asiaan kuitenkin! Päätin nyt alkaa tehdä tälläisiä meikkipostauksia ja olen nyt yhden saanut valmiiksi. Ajattelin näyttää miten laitan itseni jos on tositosi kiire tai muuten vain joku ihme lagauspäivä, jolloin vaan löllötellään collagehousuilla menemään. Tälläiset päivät mulla on yleensä tiistait, johtuu ihan töiden takia. Tähän meikkiin menee aikaa noin 5min, riippuu aivan sormien ripeydestä tai siitä onko kaikki tuotteet valmiiksi nenän edessä. Mutta aloitetaas nyt sitten.

Tässä on siis aivan meikittömät kasvoni, ah noita tummia silmäluomia. :D

Levitän nykyään meikkivoiteeni sormin, se on paljon nopeampaa, hygienisempää ja tuottetta ei kulu niin paljon, kun esim meikkisieni imaisee sitä aikamoisen määrän.

Hahah, valovoidetta aina sorvin aina noille kohdille. Taputtelen tasaiseksi/häivytän pikkurillinäni.

Valovoide siis tasoitettu, ja silmäluomet puuteroitu kevyesti, tämän jälkeen levitän aina jotain huulivoidetta kunnon kerroksen huulilleni. Olen kai tässä välissä myös laittanut kulmakynää, muistaakseni ainakin. :D

Pikaisessa meikissä myös käytän voidemaista poskipunaa, se on nopea kun ei tartte siveltimen kanssa räveltää. Poskipuna antaa ihanaa hehkua aina kasvoille, näyttää edes vähän terveeltä talvellakin.

Tälläisessa pikaisessa ja lagauspäivän meikissä on mun mielestä tärkeää et silmät ei oo mitenkään erityisesti laitettu, kevyt ripsien taivutus ja ohut kerros tavallista ripsiväriä. Koska mulla on ainakin tyhmä olo jos kuljen löpövaatteissa ja pipo peittää melkein puolet naamasta, et on kauheet tähtisilmät. Se ei vaan käy, vaatetukseltaa on kuin mies ja sit kasvot on sellaiset ihanan naiselliet, yäk. :D Ja vesiliukoista ripsiväriä siksi ettei ripset olisi niin kaarevat, välttelen siis aivan täysin tähtisilmälookkia.

Silmiin saa kuitenkin "raikkautta" laittamalla alaluomen limakalvolle valkoista kajalia. Ihan must mun silmissä.
Kattokaa nyt tätä eroa! Toinen silmä on aivan herännyt ja toinen vaan tahtoisi takaisin vällyjen väliin.

Tadaa, tässä olisi valmis meikki! Siisti mutta ei mikään erikoinen, tää meikki on pelastanut mut aika monena aamuna.

Lopuksi vielä kuva tuotteista jota käytin.

The Body Shopin kosteuttava meikkivoide 02
The Body Shopin valovoidekynä 03
Rimmelin irtopuuteri 001 (translucent)
Lumenen kulmakynä 02 harmaanruskea (muistaakseni, teksti on jo kulunut pois)
Lumenen vaahtoposkipuna 03 mansikkavaahto
Evelinen volume show ripsiväri
Anytimen kajalkynä valkoinen

Tuo Anytimen kynä on tositositosi vanha, mutta se ei ole kulunut mulla millään. Aijon kyllä ostaa joskun uuden kesällä. Tuo Evelinen ripsivärin oon saanut näytteenä joskus syksyllä, käytän sitä vain lagauspäivinä.

Loppuun vielä kuva mun ja Juhon ihanasta arjesta.

Otin itsestäni koekuvia että sain säädettyä valotuksen oikein, kukas hiipikään mun selän taakse?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi onpas kiva, kun annat meikkivinkkejä tällaisille tavallisille immeisellekin, joka niistä ei aina ymmärrä juuri mitään :D Niitä voisi kyllä tulla lisääkin, jos sinulta vaan innostusta löytyy.

Isosiskosi Minna

P.S Multa löytyy tasan 70 paria kenkiä ;)

Meiju kirjoitti...

Joo innostusta kyllä löytyy, huomenna varmaan teen jo toisen kun kerran vapaapäivä on!

Wow, 70 paria, pikkusiskolla on siis vähän kirittämistä, mutta onhan sulla kuitenkin tuota ikää jo vähän etumatkana. Muttä täältä perästä tullaan ja kovaa! Kesällä tulee kai ainakin 5 paria lisää kenkiä. :P